...

Camping Centro Vacanze II Borgo

In het hart van Toscane en op 7,5 km van Cecina ligt Camping Centro Vacanze Il Borgo, een plek waar je even lekker tot rust komt. Of je nu in een huisje wilt zitten of de voorkeur geeft aan de charme van kamperen, hier zit je goed. Het team is super vriendelijk en staat altijd klaar om je te helpen. Leuk is ook dat er mensen (kinderen) van allerlei leeftijden komen. En het eten? Dat moet je zeker proberen, want dat is gewoonweg heerlijk!

Camping Centro Vacanze Il Borgo

Positief beoordeeld door:

Kamperen in het hart van Toscane op Vacanze Il Borgo!

Oké, je moet misschien een beetje om de muggen denken en het sanitair kan wel wat vernieuwing gebruiken, maar dat vergeet je snel genoeg. De camping zelf is mooi groen en biedt veel privacy. Er zijn twee zwembaden voor een verfrissende duik en een restaurant waar je lekker kunt eten. Vlakbij vind je prachtige stranden en de camping zelf is heerlijk rustig, zonder drukke animatie.

Bij L’Osteria del Borgo kun je genieten van Toscaanse lekkernijen en de beste lokale wijnen. De huisjes en kampeerplekken liggen lekker koel onder de pijnbomen, perfect voor de warme dagen. Dit is echt een plek voor gezinnen die van de natuur houden. Er is veel te doen in de omgeving, zoals leuke uitstapjes maken, paardrijden of fietsen. Je zit zo in Florence, Lucca of Siena, en het schilderachtige Guardistallo is ook vlakbij.

Centro Vacanze il Borgo is dé plek om Toscane te ontdekken en te genieten van een relaxte vakantie. Met Italiaanse cultuur, natuur, een hoop ontspanning en nog betaalbaar ook, is dit een uitstekende keuze. Vergelijk hieronder de beschikbaarheid & prijzen van de goedkoopste aanbieders voor Camping Centro Vacanze Il!

Voordelig Camping Centro Vacanze Il Borgo boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.