...

Camping Cieloverde

In de buurt van Marina di Grosseto, midden in Toscane, ligt Camping Village Cieloverde. Dit is echt zo’n plek waar je terechtkomt in een heerlijk pijnboombos en denkt: hier hoef ik eigenlijk niet meer weg. Voor vermaak hoef je de camping niet af, er zijn shows, live muziek, dansfeesten, een openluchtbioscoop en nog veel meer. Maar als je toch wat van de omgeving wilt zien, zit je hier ook prima voor leuke uitstapjes.

Camping Cieloverde Village

Positief beoordeeld door:

Genieten op het schitterende zwembadcomplex van Cieloverde!

Sportievelingen kunnen op Camping Cieloverde hun hart ophalen met voetbal, beachvolley, volleybal, basketbal, jeu-de-boules, boogschieten, crosstraining, en zwemlessen. Daarnaast is er het Gymparcours “Percorso Verde” en kinderen kunnen zich uitleven in twee speeltuinen of bij het animatieteam. Natuurliefhebbers zullen genieten van het faunapark waar je gratis rondleidingen krijgt om de herten en andere dieren te spotten. Wandel naar het strand, pak de fiets of je laat je wegbrengen door de Dotto Train-shuttle van de camping. Op het strand staat de Delfinus Beach Bar klaar voor je ontbijtje of je avondaperitief en elke week kun je losgaan op een beachparty. Het strand is ruim voorzien van ligbedjes en parasols, en het water is zo schoon dat het al jaren een Blauwe Vlag krijgt.

De staanplaatsen op Cieloverde Camping Village zijn lekker ruim en je komt vooral Italianen tegen, maar ook Nederlanders en Belgen zijn er niet onbekend. Voor je boodschappen hoef je het terrein niet af, want er is een supermarkt met alles wat je nodig hebt. En als je geen zin hebt om te koken, is er een restaurant waar je lekker kunt eten. Het enige minpuntje is misschien het sanitair. Het is schoon, dat wel, maar na twee minuten douchen moet je even wachten voor je verder kunt, teminste zo hebben wij het ervaren.

Naast staanplaatsen kun je hier ook bungalows, stacaravans, mobile homes en safaritenten boeken. Wil je de omgeving op de fiets verkennen? Dan zit je hier goed. Marina di Grosseto is vlakbij en voor een dagje Grosseto, pak je de auto. Al met al is Camping Cieloverde Village een heerlijke plek voor een vakantie waar je lekker kunt chillen onder de Italiaanse zon en tegelijkertijd genoeg te doen hebt. De beschikbaarheid en prijzen vergelijken die je via de goedkoopste reisaanbieders hieronder!

Voordelig Camping Cieloverde Village boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.