...

Camping Club Degli Amici

Op Camping Club degli Amici in het zuidwesten van Toscane kun je lekker ontspannen én actief bezig. Het is een gezellige plek, omgeven door groene bossen, vlakbij de zee. Dit is één van de meest hondvriendelijke campings in Toscane waar genoeg te doen is voor jong- en oud. Van sportvelden tot speeltuinen en voor wie van wat gezelligheid houdt, zijn er avondshows met muziek bij de bar… gezellig!

Camping Club Degli Amici

Positief beoordeeld door:

Geniet van de rust op Camping Gitavillage Club degli Amici!

Camping Club Degli Amici is een rustige, schaduwrijke en wat afgelegen camping op korte afstand van de zee. Tegelijkertijd is er genoeg zon voor wie zijn of haar vitamine D wil bijtanken! Ook zijn honden en hun baasjes van harte welkom bij Gitavillage Club Degli Amici. Jij kunt samen een relaxte vakantie doorbrengen met activiteiten zoals wandelingen in het dennenbos, behendigheidsoefeningen in het Dog Park en spel en plezier op Bau Beach. Het vakantiepark is volledig ingericht voor het verblijf van huisdieren, met geschikte accommodaties.

Op Camping Club Degli Amici kun je zowel bungalows als stacaravans boeken, ook is het uiteraard mogelijk om staanplaatsen te boeken.De omgeving van Club Degli Amici biedt veel te ontdekken, van pittoreske dorpjes tot historische plekken. En het campingrestaurant serveert heerlijke Italiaanse gerechten, waaronder pizza’s en goede wijnen uit de streek. Dus als jij het wel zit zitten om op Club Degli Amici te verblijven, vergelijk dan de prijzen van de goedkoopste aanbieders hieronder!

Voordelig Camping Club Degli Amici boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!