...

Camping Del Forte

Camping Del Forte, gelegen in het westen van Marina di Bibbona (Livorno), is een nog vrij onbekende camping maar daarom niet minder gezellig. Deze zeer betaalbare camping ligt op slechts 1,0 km van het centrum waardoor je gemakkelijk te voet naar het centrum kunt gaan voor een ijsje, een kop koffie of om gewoon door de straatjes te slenteren. Del Forte heeft zo’n 500 plekken en richt zich voornamelijk op gasten die verblijven in stacaravans. Dit creëert een gezellige, maar toch overzichtelijke setting!

Camping Del Forte

Positief beoordeeld door:

Een fijne middelgrote camping aan zee in Toscane!

Voor de liefhebbers van zon en zee hebben wij goed nieuws: het strand is dichtbij en direct toegankelijk vanaf Camping Del Forte. En ook waterpret is binnen handbereik dankzij het aanwezige zwembad. Hoewel er geen waterpark of waterglijbanen zijn, biedt het zwembad genoeg verfrissing op warme dagen. Ohja: badmutsen zijn niet verplicht, dus je kunt vrijuit zwemmen!

Honden zijn ook welkom op Camping Del Forte en voor kids is er een miniclub, minidisco & animatie. Ondanks dat het geen luxe camping is met privé sanitair of glamping opties, biedt Camping Del Forte toch een comfortabele en fijne vakantie-ervaring. Het is een middelgrote camping, maar door de opzet voelt het toch knus en overzichtelijk.

De aanwezigheid van een minidisco, zwembad en animatie benadrukt de familievriendelijke sfeer en kunnen wij daarom ook zeker aanraden mocht je met de kids op vakantie gaan. Del Forte is een vrij rustige en betaalbare camping aan de Toscaanse kust, geïnteresseerd? Bekijk dan de deals van de goedkoopste reisaanbieders hieronder!

Voordelig Camping Del Forte boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.