...

Camping Firenze in Town

Camping Firenze Camping in Town is de perfecte mix tussen stad en natuur, gelegen op slechts 2,5 km van het levendige Florence. Met een keurige score van 7,8 op Zoover, valt deze camping in de smaak bij bezoekers die op zoek zijn naar een unieke stedentripervaring. Je wordt er warm onthaald door het vriendelijke en nette personeel, waarna je je intrek kunt nemen in een van de moderne accommodaties, variërend van bungalows tot stacaravans, uiteraard kun je ook een staanplaats boeken. Ga je met de kids op vakantie? Dan springen vooral de speeltuinpeeltuin met nachtverlichting & het lagunezwembad eruit!

Camping Firenze in Town

Positief beoordeeld door:

Fantastisch luxe kamperen op slechts 2,5 km van Florence!

Een groot pluspunt van Camping Firenze Camping in Town is de locatie. Een korte rit met de shuttlebus of een fietsavontuur langs de rivier brengt je zo in het hart van Florence. Ook de faciliteiten, voorzieningen & recreatiemogelijkheden zijn het benoemen waard. Of je nu verkoeling zoekt in een van de drie zwembaden, inclusief een kleuterbad en een lagunebad, of wil smullen in het moderne restaurant met lokale wijnen en heerlijke pizza’s… jij bepaald!

Voor de boodschappen voor de BBQ kun je terecht bij de supermarkt en een lekkere cocktail scoor je bij de lounge- of poolbar. Wat ook erg leuk is om te zien is de biertent met open keuken, waar je live ziet hoe jouw pizza rechtstreeks uit de oven komt. Hier kun je ook smullen van sappig gegrild vlees en een verscheidenheid aan groenten, rechtstreeks uit de moestuin, perfect te combineren met een van de voortreffelijke Italiaanse Pedavena-bieren. In deze gezellige omgeving, uitgerust met comfortabele stoelen, banken en biljarttafels, vind je op elk moment van de dag een fijne plek om te relaxen.

Camping Firenze Camping in Town biedt een mooie basis met nette, hoewel niet al te ruime, staanplaatsen met een mooi aangelegd grastapijt. Voor als jij toch iets meer luxe zoekt, bieden de diverse soorten accommodaties zoals mobile homes & bungalows een super alternatief, waarbij het voelt alsof je in een klein dorpje verblijft. De combinatie van een centrale ligging nabij Florence en de faciliteiten op de camping, zoals privé sanitair en de mogelijkheid tot luxe kamperen, maken Camping Firenze Camping in Town een populaire keuze.

Voordelig Camping Firenze in Town boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.