...

Camping Hu Montescudaio Village

Op Camping Hu Montescudaio Village, gezellig gelegen tussen Livorno en Volterra en niet ver van het strand, vind je een heerlijke plek voor een familievakantie onder de Toscaanse zon. Zowel overdag als ’s avonds is er genoeg te doen, met speeltuinen, sportvelden en fietsverhuur voor avonturen in de omgeving. En ’s avonds? Dan geniet je van shows en musicals in het openluchttheater. Ohja, heb je het zwembadcomplex al gezien? Want dat is zeker één van de highlights!

Camping Hu Montescudaio Village

Positief beoordeeld door:

Verblijf op deze toffe, nette & gezellige camping in Toscane!

Met drie zwembaden, waaronder eentje speciaal voor de kids met een glijbaantje en speeltoestellen kom je hier niets te kort. En voor de echte glijbaanfans is er sinds 2021 een spectaculaire glijbaan van 80 meter lang…. Ook een recreatie en vermaak verder geen gebrek op Hu Montescudaio Village. Aan vermaak geen gebrek. Het animatieteam staat in de zomer klaar met een programma vol sport, spel en show voor alle leeftijden. En buiten de camping? Pisa met zijn beroemde toren ligt op een uurtje rijden en voor de waterliefhebbers is er het Acqua Village waterpark in Cecina, een kwartiertje van de camping!

Trek gekregen na al die activiteiten? Geen probleem! Voor je dagelijkse boodschappen, een lekkere lunch of diner zit je helemaal goed op Camping Hu Montescudaio Village. Het restaurant biedt Toscaanse specialiteiten op een fijn terras met uitzicht op het zwembad. En voor een snelle hap is er een take away. Pizza, pasta, risotto, je vindt het er allemaal, naast een speciaal menu voor de kids. En vergeet niet een lokale wijn te proberen, perfect voor bij een diner terwijl je de zon onder ziet gaan, romantischer wordt het niet!

De Toscaanse kust, met haar zandstranden bij Cecina Mare op slechts 4 kilometer afstand, nodigt uit voor dagjes strand. En wie wat verder rijdt, tussen Vada en Rosignano ligt een tropisch stukje strand met wit zand en een azuurblauwe zee.. hier moet je gewoon geweest zijn! En met steden als Pisa en Florence in de buurt, is er aan cultuur en geschiedenis geen gebrek. Lijkt het je leuk om met je gezin te verblijven op Camping Hu Montescudaio? Vergelijk dan het aanbod en de prijzen van de goedkoopste reisaanbieders hieronder!

Voordelig Camping Hu Montescudaio Village boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Roan

Beste prijs!
Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.