...

Camping II Boschetto di Piemma

Zoek je een leuke plek vlakbij het schilderachtige dorpje San Gimignano in Toscane? Dan is Camping Il Boschetto di Piemma echt een prima keuze. Lekker dichtbij, op maar twee kilometer van het middeleeuwse centrum, en ook nog eens superhandig als je Siena, Volterra, Florence, Pisa of Lucca wilt bezoeken.

Camping Il Boschetto di Piemma

Positief beoordeeld door:

Gezellige camping vlakbij schilderachtig San Gimignano!

Camping II Boschetto di Piemma zelf is lekker ruim opgezet en je vindt er een top restaurant. Plus, er is een gemeentezwembad naast de camping waar je als gast helemaal gratis in mag plonsen. Ideaal voor als je even wilt afkoelen of de kids willen spetteren in het kleuterbad. Qua voorzieningen zit je hier goed. Er is een restaurant en bar voor als je zin hebt in een lekkere pasta of een koel drankje. En je kunt er zelfs voetballen en tennissen als je even actief wilt doen. Zin in een fietstochtje? Huur een fiets en verken de omgeving op je gemak.

En als je geen zin hebt om te koken, dan wandel je gewoon naar Ristorante Selva Delle Torri op de camping. Daar serveren ze de lekkerste pizza’s en nog veel meer lekkers. Na het eten nog zin in een ijsje of cappuccino? Dan zit je goed bij de bar en voor de snelle trek is er een snackbar! Camping II Boschetto di Piemma heeft ook een eigen winkel voor je dagelijkse boodschappen en in het seizoen is er zelfs Engelstalige animatie voor de kleintjes. Verwacht regelmatig shows en live muziek voor de nodige gezelligheid. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de sportvelden of met een huurfiets de omgeving verkennen.

Il Boschetto di Piemma ligt middenin een bos, dus veel plekken hebben lekker veel schaduw. Je kunt hier zowel een plekje voor je tent uitzoeken als een mobile home huren als je wat meer comfort wilt. Lijkt deze camping vlakbij San Gimignano je wel wat? Vergelijk dan de prijzen van de goedkoopste aanbieders hieronder!

Voordelig Camping Il Boschetto di Piemma boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.