...

Camping Mareblu

Camping Mareblu bij Cecina Mare in Toscane ligt op slechts een korte wandeling van het strand en biedt het een prachtig uitzicht op de eilanden in de Tyrreense Zee, zoals Elba en Corsica. Op de camping zelf kun je heerlijk ontspannen bij de twee zwembaden, waaronder een groot zwembad van 300m2 en een kinderzwembad. Mareblu is een ruim opgezette camping met veel animatie voor kids en via het wandelpad door het natuurgebied bereik je in no-time het zandstrand!

Camping Mareblu

Positief beoordeeld door:

Camping Mareblu is een gezellige camping voor alle leeftijden!

Er is genoeg te doen op Camping Mareblu, van spelen in de speeltuin tot een potje voetballen, volleyballen of tafeltennissen. Ook de mogelijkheid om te duiken of te zeilen op het strand is aanwezig. Tijdens het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten voor alle leeftijden, waaronder sporttoernooien, een miniclub en avondactiviteiten. Na 23:00 is het op de camping muisstil en de camping heeft een leuke mix van Italiaanse, Nederlandse, Duitse en ook Franse vakantiegangers. Het sanitair is overal brand schoon, er hangt een relaxte sfeer en die camping is totaal niet massaal: heerlijk!

Als je trek krijgt van al die activiteiten, is er een restaurant op de camping waar je kunt genieten van heerlijke Toscaanse specialiteiten of een stevige pizza. Liever een hapje eten bij je accommodatie of staanplaats? Dan kun je ook gerechten afhalen! De bar aan het zwembad is de hele dag open voor een drankje of een hapje… ook niet verkeerd toch? Auto’s worden geparkeerd op de bewaakte parkeerplaats bij de ingang en in juli en augustus is de camping hondenvrij. Vanuit Camping Mareblu kun je gemakkelijk uitstajpjes maken naar steden als Pisa, Florence en Siena, allemaal vol prachtige architectuur en kunst. Of breng een bezoek aan Acqua Village, een waterpark met Hawaiithema voor een dag vol plezier voor de kids, cool!

Camping Mareblu biedt een keuze uit ruime mobile homes, glamping accommodaties of traditionele campingplekken, allemaal in een natuurlijke omgeving met veel bloemen, planten en kleurrijke oleanders. Ook de vriendelijke benadering van het personeel verdiend een groot compliment, hier voel jij je snel thuis. Lijkt Camping Mareblu je wel wat? Vergelijk dan de prijzen van de goedkoopste reisaanbieders hieronder!

Voordelig Camping Mareblu boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Eurocampings.nl

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.