...

Camping Molino a Fuoco

Op eco-camping Molino a Fuoco is het genieten geblazen met de zee op loopafstand en een prachtig pijnbomenbos als je achtertuin, zit je hier echt op een toplocatie. De camping heeft de afgelopen jaren veel vernieuwingen doorgevoerd met o.a. gloednieuwe accommodaties, een panoramisch padelveld, een volley- en badmintonveld, een voetbalveldje en een half basketbalveld. Ook een groot voordeel zijn de grote staanplaatsen, deze hebben een omvang tot wel 140m²!

Camping Molino a Fuoco

Positief beoordeeld door:

Top camping, veel recreatie & enthousiast personeel: wat wil je nog meer?

Bij Camping Molino a Fuoco is aan alles gedacht om het jou naar de zin te maken. Veilig parkeren, moderne sanitairblokken zonder gedoe met muntjes voor warm water, een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen en voor de kids is er een miniclub. ’s Avonds kun je genieten van live muziek en entertainment. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in de buitenlucht: trek de natuur in, ga hardlopen in het koele bos, leef je uit in de openlucht gym, sla een balletje op de tennisbaan of doe mee aan een van de sporttoernooien die ze organiseren. En voor de watersportfans is er in de buurt een school voor windsurfen, kitesurfen en zeilen. Oh, en vergeet de dagelijkse aquagym niet in het zwembad!

Het personeel is super vriendelijk, en de eigenaar? Die doet echt zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Alles voelt hier gewoon goed. En hoewel het sanitair misschien niet het nieuwste van het nieuwste is, wordt het wel keurig schoon gehouden. Als je graag het lokale brood wilt proberen, zit je ook goed op Camping Molino a Fuoco. De campingwinkel heeft elke ochtend vers brood (wij zijn er geweest en weten hoe lekker dit is), dus je kunt lekker ontbijten met uitzicht op de Toscaanse heuvels. Of nou ja, als je even niet naar het strand loopt, dat ook super dichtbij is. De zee is lekker ondiep en warm, ideaal voor een dagje luieren aan het water.

Voor wie graag kampeert heeft Camping Molino a Fuocodus ruime staanplaatsen (tot 140m²) met alles erop en eraan voor je tent, caravan of camper. En als je wel van kamperen houdt maar toch wat luxe wilt, dan zijn de bungalows echt iets voor jou. Ze zijn pas geplaatst, super comfortabel en passen prachtig in de natuurlijke omgeving van de camping… gloednieuw dus! Ook heeft Camping Molino a Fuoco sindskort splinternieuwe Lodge Tenten. Een mix van de echte kampeerervaring met net dat beetje extra comfort. Je zit midden in de natuur, maar dan wel met een lekker bed, ook niet verkeerd toch? Bekijk het aanbod en de prijzen van Camping Molino a Fuocodus direct via de voordeligste reisaanbieders hieronder!

Voordelig Camping Molino a Fuoco boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.