...

Camping Orbetello Village

Camping Village Orbetello is zo’n camping waar je aankomt en meteen denkt: “Dit wordt een topvakantie!” Het zwembad met een apart kinderbad en zelfs een bubbelbad is dé plek waar iedereen blij van wordt. Voor de kids is er ook genoeg te beleven met een speeltuin en sportvelden waar ze zich helemaal kunnen uitleven. En jij? Jij kunt lekker relaxen in een van de luxe lodges, stacaravans of kiezen voor een bungalow of zo’n hippe gemoderniseerde mobile home!

Camping Orbetello Village

Positief beoordeeld door:

Orbetello Camping Village ligt gelegen aan een prachtig zandstrand!

Op Camping Orbetello is er voor iedereen wel wat te doen, jong of oud. Overdag lekker sportief bezig zijn met voetbal- of volleybalwedstrijdjes op het strand, dankzij het enthousiaste animatieteam. Het centrale plein is het kloppende hart van de camping, met het restaurant en de bar als middelpunt. Neerploffen op het grote terras, omringd door bloeiende planten en gezellige zitjes, is een feestje. De kaart staat vol met Italiaanse heerlijkheden; van ontbijt tot diner, je proeft hier het echte Italië! Het restaurant op Orbetello Camping Village moet je dus echt proberen: lekker eten, goede prijzen en de bediening is top.

Ook de supermarkt laat niets te wensen over, je vindt er eigenlijk alles wat je nodig hebt. En de animatie? Ja, die is Italiaans en gaat laat door, maar dat maakt de avonden juist gezellig en was voor ons niet storend. Het zwembad van Camping Village Orbetello is schoon en de badmeesters houden alles goed in de gaten, wat een veilig gevoel geeft. Geen badmuts nodig hier, dus hup, haar los en duiken maar! Het strand is ook dichtbij, even de weg oversteken en je bent er.

Met de auto zit je zo bij de mooiste plekjes. Dit deel van Toscane is nog niet overspoeld door massatoerisme, dus geniet van de rustige dorpjes en sfeervolle haventjes. Een dagtrip naar Rome? Prima te doen met de auto. Ook vlakbij vind je een 18-holes golfbaan en een manege om paard te rijden. En vergeet de warmwaterbron in Saturnia niet, echt een unieke ervaring. Camping Village Orbetello heeft alles voor een heerlijke vakantie. Van de gezellige tenten tot het zwembad en de omgeving, het is hier genieten met een grote G!

Voordelig Camping Orbetello Village boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Roan

Beste prijs!
Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.