...

Camping PuntAla Camp & Resort

Camping PuntAla Camp & Resort aan westkust van Toscane is een internationale hotspot, vooral in het hoogseizoen en kunnen wij alleen maar aanraden voor families met kids. Er valt altijd wat te beleven, of je nu komt voor het strand, de sport- en spelactiviteiten, of het uitgebreide animatieaanbod. Overdag kun je met de kids genieten van een bruisend animatieprogramma en ’s avonds zorgen diverse artiesten voor entertainment. En dat allemaal terwijl je omgeven bent door de prachtige natuur, uitermate geschikt voor wandelingen, watersporten en een bezoek aan lokale bezienswaardigheden!

Camping PuntAla Camp & Resort

Positief beoordeeld door:

Verblijf op de luxe camping PuntAla Camp & Resort midden in de Toscaanse natuur!

Hoewel Camping PuntAla Camp & Resort geen zwembad heeft, mis je niets dankzij de directe ligging aan zee. Hier kun je duiken, kitesurfen, windsurfen, of gewoon genieten van een drankje aan de strandbar met je voeten in het zand. Camping Punta Ala biedt een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen. Van een handig klein winkelcentrum voor al jouw basisbenodigdheden tot een supermarkt met biologische streekproducten en internationale items. Culinair genieten doe je bij Ristorante Centrale voor snelle lunches en avondmaaltijden of bij Ristorante Isolotto voor gerechten met een Napolitaans tintje.

De sporters onder ons kunnen genieten van het Trail & Bike Center voor fietsavonturen, tennisbanen voor wedstrijden en lessen, en Surf’n Sail voor zeilliefhebbers. SUP biedt de kans om prachtige stranden te verkennen, terwijl de Pump Track uitdagingen biedt voor fietsliefhebbers. Voor kinderen is er een speeltuin, een kidsclub en een avontuurpark, terwijl het hele gezin kan genieten van diverse entertainmentopties, waaronder workshops en voorstellingen. De sensorische tuin biedt interactieve speelpaden voor kinderen, en de Sport Beach Arena is ideaal voor teamspelen.

In de Maremma-regio van Toscane biedt Camping PuntAla je de kans om de lokale natuur en historie te verkennen. Wandel door het Nationaal Park Maremma, volg de trail van San Rabano of bezoek het Giglio eiland met zijn panoramische uitzichten. Op Camping PuntaAla kun je naast staanplaatsen ook stacaravans, mobile homes, bungalows en ook zogeheten Silverfields boeken. Dit zijn luxe Amerikaanse designer caravans, helemaal gericht op vakantiegangers die zoeken naar de ultieme glamping ervaring. Vergelijk hieronder de prijzen van de goedkoopste campings voor Camping PuntAla in Toscane!

Voordelig Camping PuntAla Camp & Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.