...

Camping Rosselba le Palme

Op Camping Rosselba Le Palme op het mooie eiland Elba valt er een hoop te beleven en te genieten. Tussen de palmbomen, omgeven door groen en vlakbij de zee vind je de ideale mix van avontuur en ontspanning. Of je nu kiest voor een mobile home, een glamping-tent, een staanplaats of zelfs een appartement. Kinderen kunnen zich uren vermaken in het zwemparadijs, bij het animatieteam of met sportieve activiteiten. Terwijl jij uitgebreid kunt genieten in de Wellness SPA of op het zand- en kiezelstrand!

Camping Rosselba le Palme

Positief beoordeeld door:

Verblijf op de mega-recreatieve Camping Rosselba le Palme op het eiland Elba!

Dat er op Camping Rosselba Le Palme veel te doen is, kan je eigenlijk een understatement noemen want er is bijna te veel om op te noemen. De miniclub zorgt voor educatieve maar superleuke workshops in de botanische tuin en ’s avonds transformeren de kids in artiesten tijdens de muziek- en toneelavonden. Wat wij ook erg leuk en uniek vonden aan Camping Rosselba Le Palme zijn de nachtelijke barbecues en sterrenkijkavonden op het terrein, ze verzinnen altijd wel weer iets leuks en unieks om jou en de kids te vermaken. Voor de allerkleinsten hebben ze de baby village, een soort piratenspeelparadijs met een schip, glijbanen, touwen en ladders. Het baby zwembad in de village is een veilige haven waar de kleintjes onder het toeziend oog van Pauline, de vriendelijke kikker, in het water kunnen spetteren, leuk hé?

Maar vooral de watervallen van vermaak zijn erg populair bij de kinderen, waar ze kunnen spelen als piraten of zeemeerminnen met waterspuiten, glijbanen en fonteinen. Na al die actie is ook het tijd voor ontspanning bij het zwembad of bij de kioskbar voor een ijsje of een drankje. Buitenactiviteiten en fitness staan ook op het programma. Voetballen, volleyballen, tennissen, boogschieten of zelfs fitnessen in de open lucht; het kan allemaal op Camping Rosselba Le Palme! En voor de fietsliefhebbers: ontdek Elba op twee wielen langs prachtige routes – dat moet je gewoon gezien hebben.

En we vergeten bijna het belangrijkste: op Camping Village & Glamping Rosselba Le Palme op Elba is er een plekje waar je helemaal tot rust komt: de fan-tas-tische Wellness SPA. Omgeven door het groen van de tuin, biedt het je de kans om even helemaal op te laden.
Neem een duik in de jacuzzi’s, vind een plekje op een ligstoel binnen of buiten en laat alle stress van je afglijden. De wellnesscentrum neemt je mee op een reis door sauna’s, stoombaden en nog veel meer, zodat je helemaal tot rust komt. Ohja: bij elk bezoek krijg je van hen een kruidenthee cadeau. Vergelijk hieronder de prijzen, staanplaatsen & accommodaties van Camping Rosselba Le Palme via de goedkoopste aanbieders!

Voordelig Camping Rosselba le Palme boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Roan

Beste prijs!
Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.