...

Camping Tenuta delle Ripalte

Op het schitterende eiland Elba, een uurtje varen van de Toscaanse kust, ligt Camping Tenuta delle Ripalte, Dit vakantiepark dat een omvang heeft van maar liefst 700 voetbalvelden en bekend staat om zijn eigen wijnproductie, biedt een unieke kans om te genieten van prachtige wijngaarden en adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee. Voor verfrissing zijn er genoeg opties: een duik in het zwembad of de zee, beide binnen handbereik. En voor de kids? Die kunnen hun energie kwijt bij de animatie of op ontdekkingstocht in Attractiepark Duna Park. Met faciliteiten als tennisbanen, fietsverhuur en een duikschool is verveling hier onmogelijk!

Camping Tenuta delle Ripalte

Positief beoordeeld door:

Verblijf op één van de mooiste vakantieparken van héél Toscane!

Na een rit over een onverharde weg, omgeven door de natuurlijke schoonheid van Elba, arriveer je in dit paradijs waar de luxe van eenvoud centraal staat. Camping Tenuta delle Ripalte heeft een omvang van 475 hectare (staat gelijk aan 700 voetbalvelden!), met een historisch herenhuis als hart van het terrein. Verspreid liggen villa’s, appartementen, glampingaccommodaties en met 12 km aan kustlijn en maar liefst 8 stranden is er ruimte in overvloed om de schoonheid van Elba te ontdekken!

Camping Tenuta delle Ripalte zelf is een ervaring op zich: de safaritenten bieden luxe in de natuur, met ruime plekken en soms zelfs uitzicht op zee. Wij zijn er geweest en hadden een glampingaccommodatie met uitzicht op zee en kunnen dit dan ook alleen maar aanraden, het uitzicht is echt fantastisch en het geld waar om hier iets meer voor te betalen. Het zwembad, de speeltuin en een kleinschalig animatieprogramma zorgen ervoor dat zowel jong als oud zich vermaakt. Ook zijn er meerdere tennisbanen, kun je deelnemen aan beachvolleybal of natuurlijk mountainbikes huren om de omgeving te verkennen. Tenuta delle Ripalte beschikt over 3 restaurants waar de volledige Toscaanse keuken wordt aangeboden.

In de omgeving van Tenuta delle Ripalte valt veel te ontdekken. Het ligt in het natuurpark ‘Parco Nazionale dell’Arcipelago Toscano’, een ongerept stukje Elba dat uitnodigt om verkend te worden. En met een eigen vissersboot die dagelijks de zee op gaat, kun je zelfs de lokale visserstradities ervaren – hoe cool is dat? Capoliveri, met zijn historische centrum, ligt op slechts 10 kilometer afstand en is ook zeker de moeite waad om te bezoeken. Hier vind je leuke boetiekjes tot gezellige cafés en restaurants… precies zoals een schilderachtig plaatsje in Toscane eruit zou moeten zien. Zie jij het wel zitten op in (in onze ogen) één van de mooiste camping in Toscane te verblijven? Boek Camping Tenuta delle Ripalte dan hieronder via de goedkoopste aanbieders!

Voordelig Camping Tenuta delle Ripalte boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.