...

Camping Valle Gaia

Op Camping Valle Gaia wordt je omringd door het groen van de Toscaanse natuur: deze camping is voor vele families met kids dé perfecte plek om te verblijven om verschillende redenen: Niet te massaal, precies goed voor gezinnen die van een gemoedelijke sfeer houden. De plekken zijn ruim – echt ruim voor Italiaanse begrippen – en dankzij de pijnbomen heb je altijd wel een schaduwplekje. Daarnaast is het personeel super vriendelijk, heeft het 5 zwembaden en is het nog eens een betaalbare camping ook… en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe netjes en schoon het overal is. Hier moet je zijn geweest!

Camping Valle Gaia

Positief beoordeeld door:

Valle Gaia is een uitstekend beoordeelde camping in de Toscaanse natuur!

Tennis, voetbal, beachvolley, basketbal – je kunt je overal uitleven op Camping Valle Gaia. En voor wie tijdens de vakantie fit wil blijven, is er een outdoor fitness zone! De allerkleinsten vermaken zich in de miniclub of het speelpark Mini Gaia Village. De zwembaden zijn misschien niet gigantisch, maar groot genoeg om lekker in af te koelen en het mooie is: je hoeft geen badmuts op. En als je eropuit trekt naar bijvoorbeeld de zee, ga dan zeker naar het Fada strand; echt de moeite waard. Wat wij ook als zeer positief hebben ervaren is het vriendelijke receptieteam Camping Valle Gaia, dat je graag helpt bij tips voor uitjes, fiets- en wandelroutes, en alles wat je maar wilt weten.

En met faciliteiten als Wi-Fi, fietsverhuur en zelfs een medische behandelkamer is aan alles gedacht voor een zorgeloze vakantie op Camping Valle Gaia. Als je trek krijgt, zit je goed bij restaurant Robin Hood met zijn Toscaanse specialiteiten en heerlijke pizza’s. Voor een snelle hap of een drankje zijn de Pavillon Bar en het Laguna Caffè perfect, met hun gezellige terrassen met uitzicht op de zwembaden. En in de Minimarket vind je alles wat je nodig hebt, van lokale olijfolie, groentes en fuit tot topwijnen voor bij het avondeten.

Ook huisdieren zijn van harte welkom op Valle Gaia. Je trouwe viervoeter kan overal mee naartoe, zelfs naar bepaalde bars en de tuin van Pizzagaia. Er is zelfs een nieuw speelpark speciaal voor hen en voor wandelingen met je hond heeft het personeel volop tips voor de mooiste routes. Op Camping Valle Gaia vindt je veel grote standplaatsen van verschillende groottes (60 en 130 m2), allemaal mooi afgescheiden met groenblijvende struiken en bloeiende oleanders, plus de verkoelende schaduw van grote zeedennen. Naast staanplaatsen kun je ook stacaravans & safari, lodge- en bungalowtenten boeken op Camping Valle Gaia!

Voordelig Camping Valle Gaia boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.