...

Camping Village Maremma Sans Souci

Camping Maremma Sans Souci aan de zuidwest kust van Toscane is al in 1965 opgezet door de twee vrienden Niccolò Puccinelli en Mino Nicoletti. Gelegen midden in een pijnbomenbos, rechtstreeks aan een prachtig zandstrand. Hier wordt aan iedereen gedacht: zo worden kinderen én volwassenen getrakteerd op een boeiend animatieprogramma. En zin in een uitstapje? Stap op de fiets en je bent binnen 10 minuten in Castiglione della Pescaia, een plek waar de charme van het oude stadsgedeelte, de heerlijke visrestaurants en de leuke winkeltjes je verwelkomen. De reis ernaartoe brengt je langs fiets- en wandelpaden, eindigend met een schilderachtig stuk over de boulevard… wauw!

Camping Village Maremma Sans Souci

Positief beoordeeld door:

Binnen 10 minuten in Castiglione della Pescaia!

Voor wie nog meer actie zoekt, biedt Camping Maremma Sans Souci de mogelijkheid om te fietsen, tennissen of boogschieten. En de kleintjes? Die beleven de tijd van hun leven in de miniclub begeleid door het animatieteam met allerlei leuke activiteiten. Of je nu zin hebt in een Italiaanse maaltijd om je vingers bij af te likken in het Mama Restaurant of je dagelijkse boodschappen doet in de campingwinkel, met het aroma van versgebakken brood is het hier puur genieten. En voor je koffie, dranken en snacks gedurende de dag is Bar Mama de plek waar je moet zijn.

Zin in een uitstapje? Het charmante middeleeuwse dorpje Castiglione della Pescaia ligt slechts twee kilometer verderop, gemakkelijk bereikbaar via een fietspad. En ja, die fiets kun je gewoon huren op de camping! Qua overnachtingsmogelijkheden heb je op Camping Maremma Sans Souci de keuze uit staanplaatsen, lodgetenten, safaritenten & stacarvans. Lijkt Maremma Sans Souci je wel wat? Bekijk dan direct de prijzen en beschikbaarheid via de onderstaande reisaanbeiders!

Voordelig Camping Village Maremma Sans Souci boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Eurocampings.nl

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!

Camping Village Maremma Sans Souci plattegrond

Laten we tot slot even de plattegrond van Camping Village Maremma Sans Souci doornemen zodat jij weet wat je precies kan verwachten. Je betreedt de camping aan de westkant waar je meteen de receptie, een dokterspost, parkeerplaats, wasstraat, vuilnisbakken en een BBQ-plek vindt. Dichtbij begint Zone Groen (Pinetina), een dichtbebost gebied met ruime, schaduwrijke plekken— uitermate geschikt voor tenten, caravans en campers: Als natuurliefhebber zul je hier zeker genieten (net als wij deden toen we er verbleven).

Een stukje verder naar rechts ligt Lichtblauw (Padulino), waar je meer kampeerplekken treft, naast het eerste sanitaire gebouw en nog een BBQ-plaats. Ook vind je meer naar het oosten faciliteiten zoals een restaurant, supermarkt en een bar. Meer naar het zuiden toe kom je in zone Oranje (Parioli), centraal maar net iets zuidelijker gelegen. Deze zone biedt zowel kampeerplaatsen als lodges en ligt dicht bij de sanitaire voorzieningen. In zone Donkerblauw (Le Vigne) zit je ook ideaal, dicht bij centrale faciliteiten zoals de receptie en het restaurant—perfect als je dicht bij de actie wilt zijn.

Aangrenzend ligt Zone Blauw (Zona Lodge), waar je comfortabele lodges vindt, ook nabij sanitaire voorzieningen en de parkeerplaats. Terug naar het noorden bevindt zich zone Geel (Centrale), centraal op de camping gelegen zodat je overal dichtbij bent. Hier zijn zowel stacaravans als meer kampeerplekken te vinden. Dicht bij het strand? Kies dan voor Roze (Dune Ovest) of Paars (Dune Est). Beide zones bieden snelle toegang tot het strand en hebben zowel kampeerplekken als lodges, met voldoende sanitaire gebouwen binnen vijf minuten lopen. En als je meer van het moderne bent, kies dan voor Bruin (Zona Nuova). Met moderne faciliteiten en frisse lodges biedt deze zone een comfortabel verblijf, vlak naast het strand en dicht bij een gratis wifi-punt. Klik hieronder op de plattegrond van Village Maremma Sans Souci voor een gedetailleerd overzicht.