...

Camping Village Maremma Sans Souci

Camping Maremma Sans Souci aan de zuidwest kust van Toscane is al in 1965 opgezet door de twee vrienden Niccolò Puccinelli en Mino Nicoletti. Gelegen midden in een pijnbomenbos, rechtstreeks aan een prachtig zandstrand. Hier wordt aan iedereen gedacht: zo worden kinderen én volwassenen getrakteerd op een boeiend animatieprogramma. En zin in een uitstapje? Stap op de fiets en je bent binnen 10 minuten in Castiglione della Pescaia, een plek waar de charme van het oude stadsgedeelte, de heerlijke visrestaurants en de leuke winkeltjes je verwelkomen. De reis ernaartoe brengt je langs fiets- en wandelpaden, eindigend met een schilderachtig stuk over de boulevard… wauw!

Camping Village Maremma Sans Souci

Positief beoordeeld door:

Binnen 10 minuten in Castiglione della Pescaia!

Voor wie nog meer actie zoekt, biedt Camping Maremma Sans Souci de mogelijkheid om te fietsen, tennissen of boogschieten. En de kleintjes? Die beleven de tijd van hun leven in de miniclub begeleid door het animatieteam met allerlei leuke activiteiten. Of je nu zin hebt in een Italiaanse maaltijd om je vingers bij af te likken in het Mama Restaurant of je dagelijkse boodschappen doet in de campingwinkel, met het aroma van versgebakken brood is het hier puur genieten. En voor je koffie, dranken en snacks gedurende de dag is Bar Mama de plek waar je moet zijn.

Zin in een uitstapje? Het charmante middeleeuwse dorpje Castiglione della Pescaia ligt slechts twee kilometer verderop, gemakkelijk bereikbaar via een fietspad. En ja, die fiets kun je gewoon huren op de camping! Qua overnachtingsmogelijkheden heb je op Camping Maremma Sans Souci de keuze uit staanplaatsen, lodgetenten, safaritenten & stacarvans. Lijkt Maremma Sans Souci je wel wat? Bekijk dan direct de prijzen en beschikbaarheid via de onderstaande reisaanbeiders!

Voordelig Camping Village Maremma Sans Souci boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Eurocampings.nl

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.