...

Camping Village Rocchette

Camping Village Rocchette in Castiglione della Pescaia gelegen aan de heuvelachtige westkust van Toscane en slechts een korte wandeling van het strand, mixt moderne faciliteiten met de charme van de natuur. Of je nu verblijft in een van de lodgetenten of geniet van het zwemparadijs van 2000 m², je bent verzekerd van een luxe kampeerervaring. Perfect voor stranddagen of uitstapjes naar steden als Siena en Grosseto.

Camping Village Rocchette

Positief beoordeeld door:

Village Rocchette is een luxe vakantiepark vlakbij Castiglione della Pescaia!

En voor de boodschappen? Die doe je gewoon op de camping! Na een korte wandeling van 10 minuten sta je al op het strand, terwijl de camping zelf uitpakt met een prachtig zwembad, sportvelden, een fitnessruimte en alle horeca en winkelfaciliteiten die je nodig hebt. Op het strand heb je de keuze om te strijken op de gehuurde (weliswaar prijzige) bedjes of nog een stukje doorlopen naar het gratis toegankelijke strand. Het winkeltje op de camping biedt alles wat je nodig hebt voor de kleine boodschappen en vers brood, en de slager zal je zeker niet teleurstellen. Voor grote inkopen voor bijvoorbeeld de BBQ is een uitstapje naar Castiglione della Pescaia een goed idee.

De zwembaden op Camping Village Rocchette bieden niet alleen verkoeling, maar ook een prachtig uitzicht op de omgeving. Met jacuzzi’s, kinderbaden en zelfs een workout-bad is er aan iedereen gedacht. Animatie is er in overvloed op Camping Village Rocchette, van sporttoernooien tot muzikale avonden, terwijl de miniclub de kleintjes vermaakt in de zomer. De natuurlijke setting van Village Rocchette wordt perfect gecombineerd met moderne bungalows, tenten en verrassend veel ruimte, waardoor je het beste van twee werelden krijgt.

Het restaurant Mama Jam, prachtig gelegen aan de rand van het zwembad met panoramisch uitzicht, serveert heerlijke gerechten, van pizza tot à la carte menu’s, compleet met een poolbar, niet verkeerd toch? Met eilanden zoals Elba in de buurt en aanraders als Voltera, San Gimignano, Siena, en Florence op rijafstand, is er buiten de camping genoeg te ontdekken. En voor wie een dagje uit wil naar Rome, is er vanuit Grosseto een trein die je in slechts 1,5 uur naar het hart van de stad brengt. Camping Village Rocchette staat garant voor een heerlijk verblijf in Toscane waar natuur, comfort en Italiaanse charme hoog in het vaandel staan. Vergelijk hieronder direct de prijzen & beschikbaarheid van Village Rocchette!

Voordelig Camping Village Rocchette boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Meest gekozen!

Allcamps

Vacanceselect

Glamping specialist

Keurmerken & awards

adac logo
anwb logo

Leuke campings in de buurt

Aanbieders & prijzen

vacanceselect logo
Glamping specialist!
allcamps logo
Meest gekozen!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.